Ny bok på gång under 2024 - 

Barn behöver inga perfekta föräldrar

Efter att ha arbetat med barn i 30 år vill jag nu dela med mig av mina erfarenheter som förälder, pedagog och föräldracoach. Jag delar generöst med mig av mina egna misstag, tillkortakommanden och lösningar från mitt eget föräldraskap. Med ett lättillgängligt språk och ett varmt och personligt tilltal – från en förälder till en annan – är boken Barn behöver inga perfekta föräldrar en följeslagare i både utmanande och svåra men också roliga stunder i föräldraskapet.

Under 2024 hoppas jag kunna ge min första bok om Livet med barn och tonåringar. Jag skriver min bok samtidigt som jag går på Jakobsbergs folkhögskola på kursen Facklitteratur - Projekt. 

Barn gör så gott de kan. Föräldrar gör så gott de kan. Ändå känner vi föräldrar oss ofta otillräckliga och rådlösa. Den här boken är till för alla föräldrar som vill förstå och lära mer om barns utveckling och barns beteende eller som brottats med dåligt samvete och känslor av maktlöshet i sitt föräldraskap. Perfektion är varken möjligt eller eftersträvansvärt. Barn behöver inga perfekta föräldrar.