Vill du känna dig som en mer kompetent förälder? Funderar du på hur du kan stötta dina barn, små som stora, i deras utveckling till trygga individer med god självkänsla?

Då har du kommit rätt!

 • Vill du utvecklas i ditt föräldraskap? 
 • Vill du lära dig mer om hur man bemöter sitt barn för att stärka hens självkänsla och minska de destruktiva konflikterna?
 • Önskar du stärka relationerna och öka harmonin i din familj?
 • Vill du förstå mer om hur barn och tonåringar fungerar och vad som försiggår inom dem?

Jag coachar dig utifrån dina önskemål.

Tillsammans reflekterar vi runt din familjesituation och tillsammans hittar vi vägar till fördjupade relationer och ökad harmoni i er familj. 

Till mig kan du välja att komma själv, med din partner eller med hela familjen.

Ingen registrering sker och inga dokument sparas.

BOKA DIREKT MED MIG GENOM ATT RINGA ELLER MAILA ELLER GENOM FAMILY LABS "BOKA COACH" NEDAN:                               Välj Cicki Granberg under medarbetare.

https://familylab.se/boka-foraldracoach-familjecoach-parcoach/

VARMT VÄLKOMMEN!

 • Låter det intressant? 

 • Tveka inte att höra av dig till mig!
  Är du fortfarande lite tveksam om det här kan vara något för dig? Under fliken "Erbjudande" finns ett erbjudande du kan nyttja. Det är 30 minuters fri, förutsättningslös konsultation med mig. Varmt välkommen!
  Mail: cickigranberg@barn-och-tonarsliv.se
  Mobil: 073-4148184

Utmanande tonåringar i familjen?

De är under ombyggnad och kan oftast inte bättre just nu. Lär dig mer, förstå mer och minska antalet konflikter med föräldracoaching!

 • Om du funderar över din tonåring, hens beteende och hur bäst bemöta det? Om du oroar dig för uteliv, dataspel, bristande motivation, häftigt humör och utbrott, skolan mm så ska du vara välkommen i gänget! 
 • Alla vi föräldrar oroar oss för våra barn. Speciellt när de börjar bli tonåringar och förändras från det där gulliga, förnuftiga och samarbetsvilliga lilla barnet till den här arga, lata, inbundna, hemliga, obetänksamma, festsugna och respektlösa främlingen som du kanske inte alls förstår dig på.
 • Det är helt normalt! Tonåringens hjärna är under utveckling och en del av känslorna och beteendena kan inte tonåringen styra över så bra just nu. Det är svårt att vara förälder till en tonåring som inte heller känner igen sig själv. 
 • Hur bemöter man hen på bästa sätt för att stärka relationen istället för tvärtom? De kan ju vara så väldigt provocerande ibland!
 • Föräldracoaching fungerar mycket bra. I mig får du ett bollplank, du får stöd i att reflektera över vad som är viktigast i relation till din tonåring och hur du kan bemöta din tonåring i olika situationer som stärker er relation. Du får kunskap av mig om tonårshjärnans mysterier och hur den påverkar din tonåring och hur du kan samtala med och sätta gränser för din tonåring på ett respektfullt sätt som gynnar hens utveckling. Er relation kommer fortfarande att innehålla konflikter men inte destruktiva sådana. I stället för att vara din tonårings motståndare så kommer du att bli din tonårings sparringpartner där du ifrågasätter, talar om vad du tycker och tänker men också lämnar utrymme till din tonåring att växa och utvecklas.